(Pembungkusan Kotak)
Bahan - Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang,
Asam Jawa, Minyak dan Garam.
Cara Penggunaan :
Digunakan sebagai kuah untuk dimakan bersama - sama
sayur - sayuran yang telah direbus seperti Tauge, Tauhu,
Pucuk Ubi, Jantung Pisang dan Nangka. Juga digunakan
sebagai sos pencicah untuk dimakan bersama Cucur Udang.
Harga : RM 3.50
Berat : 160 Gram
Produk : Sambal Kacang Ketupat & Satay
(Pembungkusan Kotak)
Bahan - Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang, Asam Jawa,
Garam, Serai dan Lengkuas.
Cara Penggunaan :
Sambal Kacang Ketupat & Satay dihasilkan khusus
sebagai kuah sambal untuk dimakan bersama Ketupat,
Nasi Impit dan Satay.
Harga : RM 3.50
Berat : 160 Gram
Produk : Sambal Kacang Pecal
(160Gram)
Bahan - Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang,
Asam Jawa, Minyak dan Garam.
Cara Penggunaan :
Digunakan sebagai kuah untuk dimakan bersama - sama
sayur - sayuran yang telah direbus seperti Tauge, Tauhu,
Pucuk Ubi, Jantung Pisang dan Nangka. Juga digunakan
sebagai sos pencicah untuk dimakan bersama Cucur Udang.
Harga : RM 2.80
Berat : 160 Gram
Produk : Sambal Kacang Ketupat & Satay
(160 Gram)
Bahan - Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang, Asam Jawa,
Garam, Serai dan Lengkuas.
Cara Penggunaan :
Sambal Kacang Ketupat & Satay dihasilkan khusus
sebagai kuah sambal untuk dimakan bersama Ketupat,
Nasi Impit dan Satay.
Harga : RM 2.80
Berat : 160 Gram
Produk : Sambal Kacang Pecal
(500Gram)
Bahan - Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang,
Asam Jawa, Minyak dan Garam.
Cara Penggunaan :
Digunakan sebagai kuah untuk dimakan bersama - sama
sayur - sayuran yang telah direbus seperti Tauge, Tauhu,
Pucuk Ubi, Jantung Pisang dan Nangka. Juga digunakan
sebagai sos pencicah untuk dimakan bersama Cucur Udang.
Harga : RM 8.00
Berat : 500 Gram
Produk : Sambal Kacang Ketupat & Satay
(500Gram)
Bahan -Bahan :
Kacang Tanah, Gula, Cili Kering, Bawang,
Asam Jawa, Garam, Lengkuas dan Halia.
Penggunaan Produk :
Sambal Kacang Ketupat & Satay dihasilkan khusus
sebagai kuah sambal untuk dimakan bersama Ketupat,
Nasi Impit dan Satay.
Harga : RM 8.00
Berat : 500 Gram
Produk : Sos Rojak Buah
Bahan - Bahan :
Kicap, Belacan, Gula, Cili Sos, Bijan,
Sambal Kacang Pecal.
Penggunaan Produk :
Dimakan sebagai sos pencicah kepada
buah-buahan tempatan seperti Jambu Batu, Nenas,
Timun, Sengkuang, Buah Ambra dan Mangga Muda.
Harga : RM 3.50 Sebotol
Berat : 300 Milimeter
Produk : Air Jamu Sirih
Bahan - Bahan :
Sirih, Kunyit, Asam Jawa dan Gula.
Khasiat :-
1) Seri Wajah
2) Keputihan
3) Gatal-Gatal
4) Luka Dalam Perut
5) Baik untuk WANITA selepas bersalin
6) Melancarkan perjalanan darah
7) Melancarkan Perjalanan Darah
8) Membuang angin dalam badan
9) Menghilangkan bau badan
Harga : RM 3.50 Sebotol
Berat : 500 Milimeter
Diminum setengah cawan 2kali sehari
setiap pagi dan malam sebelum makan.
Produk : Air Jamu Temulawak
Bahan - Bahan :
Temulawak, Limau Kasturi, Halia Bara,
Gula Perang Dan Bahan Pewarna Yang Dibenarkan.
Khasiat :-
1) Mengatasi Jerawat
2) Menghilangkan Batuk
3) Mengecutkan Organ Peranakan
4) Melawaskan Air Kencing
5) Merawat Penyakit Kulit
6) Merawat Sakit Batu Karang
Harga : RM 4.50 Sebotol
Berat : 500 Milimeter
Cara Penggunaan :
Diminum setengah cawan 2kali sehari
setiap pagi dan malam. Boleh diminum
bersama ais.
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BalasPadamMaaf kedapatan byk kesilapan dalam ulasan saya.
BalasPadamApa yg saya maksudkan SAMBAL KACANG PECAL peket.
Kawan2 dan sdr2 puji sedap.
Jika beli borong bagaimana dan harga berapa.
HAJJAH ZAINAB HJ MOHD NASIR
Mmg sedap kuah kacang pecal ni.. mcm mana nk dapatkan di pahang ye?..
PadamMmg sedap kuah kacang pecal ni.. mcm mana nk dapatkan di pahang ye?..
PadamSms saya 01129700434,sy dipermatang badak kuantan.sy buatkan plus rempeyeknya
BalasPadamSms saya 01129700434,sy dipermatang badak kuantan.sy buatkan plus rempeyeknya
BalasPadamDi kawasan Kajang/Bangi/Semenyih, di mana ada jual ye?
BalasPadam